Novosti
Donatori
17.09.2013

GRAND PRIX RIJEKA 15.I 16.09.2013.

U dvorani riječkog Centra Zamet 14. i 15.09. održan je olimpijski kvalifikacijski turnir iz serije "IJF World Judo Tour".
Ovo je prvi put da se ovako veliki turnir održao u Hrvatskoj,a grad Rijeka će biti domaćin ovog natjecanja od 2013. do 2016.godine.

Na turniru je nastupilo više od 300 natjecatelja iz više od 40 zemalja, a nastupila je i Hrvatska reprezentacija,a među njima i naš natjecatelj Ivan Čović u kategoriji +100 kg.
Ivan je imao jednu borbu koju je izgubio od predstavnika Rusije,Soslana Bostanova te nakon poraza nema pravo na repasažne borbe.

Najbolji rezultat od naših natjecatelja i jedinu medalju za Hrvatsku osvojila je Marijana Mišković(JK Student) osvojivši 3.mjesto u kategoriji do -63 kg. Osim Marijane za medalju su se borile i Barbara Matić (JK Pujanke) i Ivana Šutalo(JK Dubrovnik), još uvijek juniorke, ali nažalost obje su izgubile te ostaju bez medalje.

Hrvatski judo savez organizirao je prijevoz u Rijeku na turnir te su na taj način i naši natjecatelji i njihovi roditelji mogli sudjelovati na ovako jednom velikom turniru te navijati za naše reprezentativce i pridonjeti odličnoj atmosferi u riječkom Zametu.